Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ρωτήθηκε για τις θεατρικές παραστάσεις που θα δούμε προσεχώς και που έχουν χαρακτηριστεί από τους ηθοποιούς του παλιού κινηματογράφου και είπε την άποψη του χωρίς... περιστροφές.

«Όταν ακούω ότι ο Μπέζος θα ανεβάσει το «Υπάρχει και φιλότιμο», ξέρω ότι το θεατρικό δεν θα είναι μια κόπια του κινηματογραφικού και θα έχει μαι σοβαρότητα. Το «Ζητείται ψεύτης» δεν ξέρω πως θα είναι γιατί ο Μάρκος Σεφερλής για μένα είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης, αλλά είναι ένας καλλιτέχνης του stand up. Δεν νομίζω ότι ταιριάζει πολύ με το «Ζητείται ψεύτης» που θέλει έναν ηθοποιό πολύ μετρημένο και κατασταλαγμένο και είχαν πάρει τον Ηλιόπουλου, δεν έδωσαν να το παίξει ο Χατζηχρήστος.

Το «Μαριχουάνα STOP!» που ετοιμάζουνε έχει το ατού ότι θα έχει τον Βοσκόπουλο, κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι θα μείνει όρθιο τίποτα. Μου αρέσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά το θέμα δεν είναι ποιος παίζει, αλλά πως θα ανέβει. Γιατί και το Γοργόνες και Μάγκες είχε ταλαντούχους ηθοποιούς, αλλά είχε και τη Μαρία Κορινθίου. Το «Γοργόνες και Μάγκες» ήταν θλιβερό θέαμα, ήθελα να βάλω τα κλάματα με αυτό που έβλεπα. Λυπόμουν τους ηθοποιούς που ήταν πάνω στην σκηνή. Κάποιους πολύ. Μου αρέσει που βγήκαν όλοι και είπαν «αχ τι ωραία! σαν την ταινία». Και το είπαν οι άνθρωποι που έπαιζαν στην ταινία. Φαντάζομαι από τακτ. Από τί άλλο;

Απορώ με τον Ορέστη Τζιόβα και την Κατερίνα Γερονικολού πως δέχτηκαν να κάνουν αυτό το πράγμα. Στον εαυτό τους νομίζω έκαναν κακό. Δηλαδή πας να παίξεις την Αλίκη. Δεν πας να παίξεις ρόλο.»

Δείτε το βίντεο: