Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι από εκείνους που έχουν εκφράσει δημόσια το θαυμασμό τους στην παρουσιάστρια του Πρωινού, Φαίη Σκορδά.

«Τι κοινό έχω εγώ με τον Κωνσταντίνο Νάζη; Αγαπάμε τις συναυλίες και μια αγαπημένη ξανθιά. Εγώ μικρός έγραφα τις εκπομπές σου στο ALTER και ο Κωνσταντίνος Νάζης αγόραζε τις φωτογραφίσεις σου στο Nitro» αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς με αφορμή τη συνέντευξη του τραγουδιστή στην εκπομπή.

«Θυμάμαι ο πατέρας μου είχε τα περιοδικά τα Nitro και κρατούσα κάποιες ωραίες εικόνες, δεν ήταν φαντασίωση, μου άρεσε να τις βλέπω. Θυμάμαι τότε, όχι επειδή είμαστε σε αυτή την εκπομπή, στο Nitro είχα δει τη Φαίη Σκορδά. Όταν ήμασταν μικροί νομίζω όλοι είχαμε κάποιες ερωτικές φαντασιώσεις., δεν σημαίνει κάτι αυτό. Σημαίνει ότι μια ωραία γυναίκα πάντα τη θαυμάζεις και λες ότι είναι μια ωραία γυναίκα» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Νάζης και προκάλεσε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά

«Παιδιά δεν είμαι τόσο μεγάλη. Επειδή Nitro και φωτογράφιση ακούγεται κάπως, μπορούμε να βρούμε λίγο τη συγκεκριμένη φωτογράφιση;», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο: