Για τα σχολικά της χρόνια, το μόντελινγκ αλλά και το Survivor, μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ.

«Στο σχολείο δεν ήμουν ούτε ενεργή στα πολιτικά, ούτε η πιο ωραία του σχολείου. Ήμουν κακάσχημη. Φόραγα σιδεράκια. Πήγαινα όπως να’ ναι. Τα μαλλιά μου πέργανα και μια φάση που ήταν κατσαρά, όπως είδατε στο Survivor, τα ψιλοίσιωνα δεν ήξερα να τα φτιάξω, ένα χάλι γινόταν. Ήμουν πολύ κοινωνική. Είχα φίλες, αλλά ήσυχη», ανέφερε αρχικά.

Πώς όμως εκείνο το κορίτσι αποφάσισε να κάνει μόντελινγκ; «Ήρθα στην Αθήνα και ήθελα να βγάλω δίπλωμα οδήγησης, να πάω σε μεγαλύτερο σπίτι. Για όλα αυτά έπρεπε να δουλεύω συμπληρωματικά. Έψαχνα τι θα κάνω. Πήγα σε μια διαφημιστική, δυο, τρεις, έκανα κάποια βίντεο και η μια διαφήμιση μου έφερε την άλλη. Μου έρχονταν πράγματα και δεν έμενα ποτέ χωρίς δουλειά. Μετά δούλευα σε ένα μαγαζί υποδοχή. Έφυγα με βαριά καρδιά, περνούσα τέλεια. Έφυγα γιατί μετά έγινα παρουσιάστρια. Πήγαινα και στην Μενεγάκη τότε. Δεν ήταν ότι ήμουν υπεράνω χρημάτων, αλλά το συγκεκριμένο χαρτζιλίκι πια δεν μου ήταν και απαραίτητο.»

Για το αν πήρε τα χρήματα από το Survivor μπροστά και ότι ήταν συγκεκριμένο ποσό όσο καιρό και να έμενε: «Όχι καμία σχέση. Όλοι είχαν μια συμφωνία. Δεν την ξέρω και ποια. Δεν μπήκα ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις. Ήταν ένα ρίσκο το Survivor γιατί δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ τον εαυτό σου σε τόσο δύσκολες συνθήκες και λες τώρα τι θα ξυπνήσει. Λες τώρα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και την κακουχία τι θα συμβεί; Άρα λες να έχω και λίγο τον νου μου, γιατί με βλέπει και όλο το πανελλήνιο. Αλλά το ξεχνάς, δεν γίνεται να το θυμάσαι, γιατί το ζεις αυτό, δεν σκέφτεσαι τι βλέπει η μαμά μου, οι φίλοι μου και η γειτονιά.»