Ένα ακόμη Celebrity Game Night, έρχεται στον ΑΝΤ1, το Σάββατο 26 Μαΐου στις 22.30. Αγαπημένοι celebrities θα γεμίσουν το πλατό, θα διασκεδάσουν, θα παίξουν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τους παίκτες μας, αλλά και για πολύ καλό σκοπό.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», που στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί, τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο, θα διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το Σάββατο 26 Μαΐου, θα δούμε, τη Νικολέττα Ράλλη, τον Μύρωνα Στρατή, και τον Κώστα Δόξα να «κοντράρονται» με τη Βασιλική Ανδρίτσου, τον Κώστα Φραγκολιά και τον Πρόδρομο Τοσουνίδη.

Το τραγούδι έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια στο Celebrity Game Night. Αυτή τη φορά θα απολαύσουμε τον Μύρωνα Στρατή και τον Κώστα Δόξα να μας παρασέρνουν στο ρυθμό τους.

Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία (σύνολο 6 celebrities και 2 παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια!  Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής - παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity.