Το «Μαριχουάνα Stop!» ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τον Γιώργο Βάλλαρη, ο οποίος επιλέγει έναν έναν τους πρωταγωνιστές.

Τις προηγούμενες ημέρες τα ονόματα που ακούστηκαν για το ρόλο που είχε ερμηνεύσει η Ζωή Λάσκαρη είχαν προκαλέσει αίσθηση. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Ο Γρηγόρης Μπάκας, με την ανάλογη αμφίεση για την ταινία, συνάντησε την Ντορέττα Παπαδημητρίου έξω από τον ΣΚΑΙ και θέλησε να μάθει αν όντως η ηθοποιός θα αναλάβει αυτό το ρόλο.

«Άρα με ρωτάς αν ισχύει ότι έχω συζητήσει για αυτή την παράσταση. Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει πολλές συζητήσεις για θεατρικά πράγματα για του χρόνου, δόξα τω Θεώ, και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μου έχουν κάνει αυτές τις προτάσεις. Έχω μιλήσει και με τον Γιώργο Βάλλαρη. Ισχύει. Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει σε κάτι. Ακριβώς επειδή εγώ είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να οργανώσω τα του χρόνου και σε σχέση με τα τηλεοπτικά και τα θεατρικά. Επειδή έχω και τα παιδιά, η επιλογή μου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη, δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα παράλληλα. Είμαστε σε συζητήσεις. Μου έχει μιλήσει ο Γιώργος για αυτή την παράσταση και τον ευχαριστώ πολύ, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι, γιατί θέλω λίγο να δω πως να κινηθούν τα πράγματα επαγγελματικά γενικότερα», απάντησε εκείνη στη Φωλιά των Κου Κου.