Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ήθελα να πάω στο Survivor αλλά…

|
THESTIVAL TEAM

Για την πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

“Σε ένα  ριάλιτι  ήθελα να πάω, στο Survivor όπου μου είχε γίνει πρόταση και ήταν να πάω, αλλά δεν ευνόησε η  συγκυρία γιατί είχα κλείσει  κάποιες άλλες δουλειές για μόδα στην Κίνα και το Μιλάνο, οι οποίες ήταν ήδη κλεισμένες και  δεν γινόταν να τις ακυρώσω. Έτσι, δυστυχώς, δεν πήγα, παρότι ήθελα να πάω πάρα πολύ γιατί είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, είναι κάτι  που είμαι εγώ. Είχα πει ναι, αλλά την τελευταία  στιγμή είπα όχι γιατί, σαν σωστός επαγγελματίας,  δεν μπορούσα να αλλάξω τις δουλειές που είχα κανονίσει” τόνισε στο Ciao.

-Για ποια άλλα ριάλιτι σου έκαναν πρόταση;

Για όλα  μου έκαναν πρόταση. Απλά, αυτά πρέπει τώρα να τα κάνουν πιο  καινούργια πρόσωπα που δεν έχουν προβληθεί τόσο ‘πολύ, κάποια άτομα νέα. Έτσι είναι ο κύκλος. Ασχέτως που κάποιες γυναίκες στον χώρο  μας φτάνουν 40  χρόνων και θέλουν να συνεχίσουν το  ίδιο πράγμα. Βέβαια, ο  καθένας έχει το δικαίωμα να Χάνει ό,τι θέλει, αλλά  καλό είναι να φεύγουμε και να δίνουμε ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα.

– Δηλαδή θεωρείς ότι τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν ,με το μόντελινγκ ή την τηλεόραση πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξεως;

Ναι, δεν πρέπει να περιμένεις να πέσεις ή να σε κόψουν. Πρέπει  από μόνος σου να πεις «οκ, έκανα αυτή τη δουλειά, αλλά τώρα ας βγουν νέα παιδιά». Τώρα, να είμαι 45 χρόνων και να βγαίνω να κάνω ένα σόου κάθε Βδομάδα, να είμαι στα  fashion week που εκεί πρέπει να είναι  κοριτσάκια,  δεν είναι σωστό. Μόνο στην τηλεόραση δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Εκεί δεν χρειάζονται νιάτα, χρειάζεται γνώση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.