Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η θέση μας σε αυτή την εκπομπή είναι πάρα πολύ δύσκολη… (VIDEO)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Την απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να αγωνιστεί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο σχολίασαν σήμερα στο “Survivor Πανόραμα”.

Βλέποντας το απόσπασμα ξανά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έκρυψε την αμηχανία της για το στιγμιότυπο: «Η θέση μας σε αυτή την εκπομπή είναι πάρα πολύ δύσκολη. Με την έννοια ότι πρέπει να προσπαθούμε να κρατάμε μια ισορροπία. Και υπάρχουν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που σε κάνουν και νιώθεις αμήχανα σαν τηλεθεατής. Αυτή ήταν μία από αυτές τις στιγμές. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να εκφραστούμε, ακριβώς για αυτό το λόγο. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η Κατερίνα είναι μια πολύ δυνατή, ίσως η πιο δυνατή όχι μόνο από τις γυναίκες. Ο Νάσος είναι ένας παίκτης που αγωνιστικά δεν είναι ο πιο δυνατός παίκτης, αλλά είναι ένας άντρας και ήρθε η Κατερίνα και τον κέρδισε και μπράβο της και ανυπομονώ να τη δω να παίζει και με Ηλία και με Αγόρου.

Η Κατερίνα που ξέρει πόσο δυνατή είναι, επέλεξε τώρα, αυτή τη χρονική στιγμή, να διαλέξει τον Νάσο. Στο αγωνιστικό κομμάτι της βγάζεις το καπέλο, της λες μπράβο, δεν το συζητώ, κέρδισες έναν άντρα, στο άλλο κομμάτι, είναι από τις φάσεις που σου δημιουργούν αμηχανία.

Υπάρχει και κάτι στην επιλογή του Νάσου, δεν είναι μόνο ότι είναι ο αδύναμος παίκτης. Είναι και ότι είναι και ο παίκτης που έχει φύγει και τους κάνει αίσθηση πως πανηγυρίζει και όλο αυτό που συζητούν τόσο καιρό οι υπόλοιποι παίκτες.

Για αυτό μιλάω για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν έβγαινε η Κατερίνα και διάλεγε τον Γκότση, δεν θα είχες να πεις κουβέντα. Εδώ τώρα όμως, η χρονική στιγμή στην οποία γίνεται αυτή η επιλογή, δεν μπορεί να μην περάσει από το μυαλό σου ότι γίνεται για να αποδείξεις κάτι και για να τσιγκλίσεις λίγο τον άλλον. Για ποιο λόγο να πας να κάνεις μια τέτοια κίνηση η οποία ρίχνει λάδι στη φωτιά; Φέρνεις και σε δύσκολη θέση τον Νάσο, ο οποίος το χειρίστηκε αξιοπρεπέστατα.», ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.