Για την εκπομπή της στο Epsilon και για το πως θα έβλεπε μια συνεργασία με τον σύζυγο της, μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η Φαίη Μαυραγάνη.

«Κάποια στιγμή μας είχε γίνει πρόταση να κάνουμε εκπομπή με τον Νίκο, αλλά δεν βοηθάνε να συμβόλαια. Ήμασταν δεσμευμένοι και δεν προχώρησε» ανέφερε η δημοσιογράφος, η οποία μεταφέρθηκε με το νου της και πίσω στα χρόνια του ΑΝΤ1 προσπαθώντας να βρει και τι φταίει που φέτος δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα…

«Στον ΑΝΤ1 ήμουν σχεδόν 12 χρόνια. Ήταν καταπληκτική εποχή. Προβληματίζομαι με τον ΑΝΤ1 φέτος, γιατί νομίζω ότι όταν στην αγορά υπάρχουν τέτοιοι κραδασμοί, δεν είναι καλό και για τους υπόλοιπους. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λέω «ο θάνατος σου η ζωή μου». Δεν μου αρέσει που ο ΑΝΤ1 δεν πάει καλά. Θα προτιμούσα να καταφέρει να βρει τις ισορροπίες του και να ξαναγίνει έτσι όπως ήταν. Νομίζω ότι έκανε λάθος επιλογές. Ή πολλές φορές τι συμβαίνει, έχει γίνει μια επιτυχία όπως έγινε στον ΣΚΑΙ και επηρεάζονται τα άλλα μαγαζιά και ακολουθούν την ίδια γραμμή. Αυτό είναι μέγιστο λάθος, η αντιγραφή. Λείπει η έμπνευση, λείπει η φαντασία, λείπει το παραπέρα», είπε η Φαίη Μαυραγάνη.