Τέλος η “Μουρμούρα” – Έρχεται νέα σειρά!

|
THESTIVAL TEAM

Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν πολλά και διαφορετικά σενάρια για το μέλλον της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με τους υπεύθυνους του Alpha να παίρνουν τις τελικές αποφάσεις τους και να τις ανακοινώνουν στους συντελεστές.

Έπειτα από πέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας στους τηλεοπτικούς δέκτες, περί τα τέλη Ιουνίου η σειρά θα μας αποχαιρετήσει οριστικά!

Όχι, όμως, και κάποιοι βασικοί συντελεστές, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του «MYTV», η κεντρική συγγραφική ομάδα της σειράς -‘Ελενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή και Θέμης Γκυρτης- ετοιμάζει μια καινούργια κωμική σειρά-έκπληξη, η οποία δεν βασίζεται σε κάποιο ξένο φορμάτ, ενώ τη σκηνοθεσία ενδέχεται να αναλάβει ο Διονύσης Φερεντίνος, ο οποίος κάνει τη σκηνοθεσία στη «Μουρμούρα», ή η Κατερίνα Φιλιώτου («Εργαζόμενη γυναίκα», «Ο τρίτος νόμος» κ.ά.).

Εφόσον όλα πάνε καλά, η σειρά αναμένεται να βγει στον αέρα στο α’ μισό της σεζόν και να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.