Μετά από ένα συμβούλιο του νησιού με εντάσεις, οι Μαχητές του Survivor αποχωρίστηκαν μια από τις παίκτριές τους.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης η Μαρίνα Πήχου, η οποία δήλωσε στεναχωρημένη από το γεγονός ότι το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε εδώ.

Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Μαρίνα Πήχου, η Ντάρια Τουρόβνικ και η Ροδάνθη Καπαρού. Τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε η Μαρίνα, η οποία και θα αποχαιρετίσει τον Άγιο Δομίνικο.

Πριν αποχωρήσει, η Μαρίνα Πήχου προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική αποκάλυψη για τον λόγο που την έκανε να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι. Όπως είπε, τη συμμετοχή της αυτή σχεδίαζε μαζί με το αγόρι της, το οποίο δεν είναι σήμερα στη ζωή.

"Κάναμε μαζί τα σχέδια αυτά. Πίστευε σε μένα κι έτσι πήρα την απόφαση να έρθω, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Αφιερώνω ότι έχω κάνει σε αυτόν. Μου λείπει πολύ" είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μαχητών, κάνοντας συμπαίκτες και αντιπάλους να δακρύσουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας, στον στίβο μάχης νικητές αναδείχτηκαν οι Διάσημοι, οι οποίοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα θαυμαστών τους.