Στην υγειά μας ρε παιδιά: Εκτοξεύτηκε η τηλεθέαση με την Πάολα- Τι έκανε το MasterChef;

|
THESTIVAL TEAM

Στη μάχη της τηλεθέασης ρίχτηκαν χθες το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και το MasterChef.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στη νέα του τηλεοπτική στέγη, εκείνη του ΣΚΑΙ, έπαιξε το δυνατό του χαρτί για ακόμα μια φορά και του ξαναβγήκε. Ο λόγος για την λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα που έχει έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο να μαγνητίζει το κοινό και το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα. Πώς το υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές και ποιοι προτίμησαν το MasterChef;

Όπως αναφέρει το zappit.gr, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κατάφερε να αποκρούσει στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης το βαρύ πυροβολικό του STAR, το MasterChef, κρατώντας από την αρχή το ενδιαφέρον στραμμένο στον ΣΚΑΙ. Τα πράγματα αποδείχθηκαν πιο δύσκολα για το μουσικό πρόγραμμα στο κοινό 18 – 54, μιας και ο διαγωνισμός μαγειρικής βρέθηκε μπροστά στα τέταρτα με την προγραμματισμένη αποχώρηση να συγκεντρώνει περισσότερα βλέμματα.

Μετά το τέλος του MasterChef το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» εκτοξεύτηκε περίπου 10 μονάδες πάνω, φτάνοντας στο γενικό σύνολο μέχρι και το 44,2% και στο δυναμικό κοινό έως και το 35,9%.

Αναλυτικότερα…

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Στην υγειά μας ρε παιδιά – 35,6%

MasterChef – 18,7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Στην υγειά μας ρε παιδιά – 27,5%

MasterChef – 25,6%

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.