Τους λόγους που η παράσταση "Πετάει- Πετάει" δεν στάθηκε δυνατό να συνεχιστεί αποκάλυψε ο Μάνος Πίνζτης, ο οποίος είχε επιλεγεί για να παίξει το ρόλο του Σωτήρη Καλυβάτση στην παράσταση προκειμένου να γίνει η αντικατάσταση του Μάνου Παπαγιάννη από τον Σωτήρη Καλυβάτση, έπειτα από το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και στην Σοφία Παυλίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" ανέφερε:

"Εγώ έπρεπε να πάω να κάνω τις πρόβες μου να ανέβει αυτή η ωραία παράσταση που είχε και έχει πολλά ψωμιά ακόμα. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία δεν ήταν και η καλύτερη. Είχαν γίνει αυτά που είχαν γίνει. Υπήρχε ένα τέτοιο πράγμα και από τους δημοσιογράφους. Ένα κουτσομπολιό που ήταν και παραπάνω από ότι έπρεπε. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον νομίζω ότι ήταν δεδομένο, το έβλεπα ότι δεν θα γινόταν η παράσταση. Ήταν αρρωστημένο λίγο το περιβάλλον.

Μπλέχτηκαν όλοι μετά. Μπλέχτηκε ο Σωτήρης. Βρέθηκε ο Σωτήρης να διαβάζει πως αυτός έκανε ό,τι έκανε για να πάρει το ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη. Μετά από αυτό θα καθόταν ο Σωτήρης να κάνει παράσταση; Η παράσταση «φαγώθηκε» από κακή ενέργεια και κουτσομπολιά".