Ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε 600.000 ευρώ για την παρουσίαση του Survivor: Η απάντηση που πήρε από τον Τούρκο παραγωγό

|
THESTIVAL TEAM

Το Survivor 2018 κάνει πρεμιέρα απόψε και όπως είναι αναμενόμενο, τις τελευταίες ημέρες γίνονται πολλές συζητήσεις γύρω από αυτό.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρώτο Θέμα ασχολήθηκε με τις αμοιβές των παικτών του reality επιβίωσης, αλλά και με τον μισθό του παρουσιαστή. Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από την παραγωγή 600.000 ευρώ για την παρουσίαση του Survivor 2018!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι του καναλιού υπολόγιζαν την αμοιβή του στο 1/3 περίπου από το παραπάνω ποσό. Γι’ αυτό και τον ρώτησαν αν είναι σίγουρος ότι θέλει να μεταφέρουν την πρόταση του στον Acun Ilicali. Ο ίδιος απάντησε θετικά και οι υπεύθυνοι μίλησαν με τον παραγωγό.

Ο Τούρκος παραγωγός επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Σάκη  και φαίνεται να του απάντησε κοφτά: «Σάκη, χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε στο Survivor 1, καλή τύχη». Οι δύο πλευρές φαίνεται πως συμφώνησαν κάτι άλλο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.