Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης κέρδισε το έπαθλο των 10.000 ευρώ στο αγώνισμα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, το κοινό παρακολούθησε το αγώνισμα επάθλου και τη στιγμή επικοινωνίας. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος κέρδισε 10.000 ευρώ και πήρε μαζί του τους Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο, όπου έκαναν Scuba diving και φυσικά έφαγαν με την ψυχή τους.

Το αγώνισμα αποτελείτο από πέντε διαφορετικά παιχνίδια. Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια έπρεπε οι παίκτες να μαζέψουν πόντους με βολές και στόχους που έπρεπε να πετύχουν.

Έπαιξαν και οι εφτά παίκτες ατομικά μέχρι το τέταρτο παιχνίδι. Στη συνέχεια οι τρεις καλύτεροι έπαιξαν ξανά και οι δυο καλύτεροι αγωνίστηκαν στο πέμπτο παιχνίδι.

Το αγώνισμα

Κρίκοι από σχοινιά

Στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να πετάξουν τους σχοινένιους κρίκους και να καταφέρουν να τους βάλουν στους πασσάλους που έχουν τους υψηλότερους πόντους. Για κάθε κρίκο που έμπαινε στον πάσσαλο, αντιστοιχούσαν οι πόντοι που αναγράφονταν επάνω.

Κύλινδροι με πόντους

Στο δεύτερο παιχνίδι έπρεπε να πετάξουν τις μπάλες μέσα στους κουβάδες. Στον κάθε κουβά αναγράφονταν διάφοροι πόντοι και με κάθε τους επιτυχημένη βολή μάζευαν τους αντίστοιχους πόντους.

Δίσκοι

Στο τρίτο παιχνίδι έπρεπε να πετάξουν τους δίσκους και να καταφέρουν να τους βάλουν μέσα στα ειδικά κλουβιά. Στο κάθε κλουβί αναγράφονταν και διαφορετικοί πόντοι.

Τραμπάλα

Στο τέταρτο παιχνίδι έπρεπε να βάλουν το πόδι τους και να πατήσουν την τραμπάλα, ώστε να πετάξουν το σακί και να το προσγειώσουν μέσα στο μεγάλο στόχο. Σε κάθε ζώνη του στόχου αντιστοιχούσαν διάφοροι πόντοι. Όσο πιο κοντά στο κέντρο έπεφτε το σακί τόσοι περισσότεροι ήταν οι πόντοι που κέρδιζαν οι παίκτες.

Παζλ

Στο τελευταίο παιχνίδι έπρεπε να πετάξουν τις μπάλες μέχρι να γκρεμίσουν όλα τα κομμάτια του παζλ κάτω από το τραπέζι. Εκείνος που το κατάφερε πρώτος ήταν και ο νικητής.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.