Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε πρώην παίκτης του Survivor και μεταξύ άλλων μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου που έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, αλλά και για την απορρόφηση που είχαν από το κανάλι κάποια πρόσωπα του Survivor.

Ο λόγος για τον Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος ανέφερε:

«Νομίζω ότι ο ΣΚΑΪ τήρησε πράγματα για τα οποία είχαν υποσχεθεί και είχαν κάνει συμβόλαιο τα παιδιά πριν. Νομίζω ότι και η Λάουρα φαντάζομαι θα είχε συζητήσει κάποια πράγματα πριν και ο Κωνσταντίνος όπως φάνηκε και ο Στέλιος που έκανε την εκπομπή του. Νομίζω ήταν ο τρόπος που το διαχειρίστηκε ο καθένας ξεχωριστά. Για μένα ο ΣΚΑΪ έκανε ένα μεγάλο λάθος, στο ότι δεν χρησιμοποίησε τα πολύ δυνατά πρόσωπα του Survivor.»

«Ένα παιδί με συγκεκριμένη πειθαρχία στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε, ξαφνικά βρέθηκε έρμαιο σε έναν ωκεανό πληροφόρησης και των social media και όλο αυτό το κομμάτι, οπότε είναι λογικό να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Για μένα το δυνατό χαρτί στην εκπομπή «ΕΔΩ» δεν είναι ούτε η Ντορέττα, ούτε ο κ. Μηλιόγλου, είναι ο Κωνσταντίνος.»

Δείτε τα όσα δήλωσε στο βίντεο του zappit.gr: