Από την πρώτη μέρα άρχισαν οι γκρίνιες στην ομάδα των "Διασήμων" στο Survival Secret.

Όλα αυτά γιατί όσο κάποιοι έφτιαχναν την καλύβα και έκανα δουλειές, κάποιοι άλλοι έκαναν ηλιοθεραπεία και έτρωγαν καρπούζι, αφήνοντας υπολείμματα παντού.

Το γεγονός έκανε έξω φρενών τον Γιάννη Αϊβάζη.

«Το καρπούζι ποιος το έκοψε; Ρε σεις θα μαζευτούν όλες οι μύγες πάνω. Αυτά πρέπει να φύγουν. Ε ρίξτε νερό» διαμαρτυρήθηκε ο ηθοποιός.

Λίγο αργότερα η πρώτη ένταση στο παιχνίδι ήταν φανερή για τον ίδιο πάνω κάτω λόγο, αφού κάποιοι ξεκίνησαν αντί για την επιβίωση τις διακοπές τους.

«Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε αυτό και ήδη ξεκινάμε με γκρίνια και είναι βλακεία αυτό. Οι άλλοι πήγαν και έφτιαξαν αυτό εκεί πίσω. Αύριο έχει άλλο έπαθλο, θα θέλουμε όλοι νεράκι, αν εμείς ψοφήσουμε όλοι δεν γίνεται. Διαφορετικά να πάμε να κάτσουμε όλοι στη παραλία, αραλίκι και ό,τι έρθει. Εγώ αντέχω την πείνα. Λείπουν οι περισσότεροι. Δεν μπορεί να δουλεύουν 5 άτομα. Είναι χαζό αυτό από την πρώτη μέρα» είπε σε έντονο ύφος και με την κούραση να έχει δώσει τα πρώτα της σημάδια ο Γιάννης Αϊβάζης, έχοντας στο πλευρό του την Πηγή Δεβετζή που συμπλήρωσε:

«Αυτό είπαμε όλοι μαζί σαν ομάδα να βάλουμε τους ρόλους μας γιατί δεν γίνεται έτσι. Ούτε μπορούν να κάθονται οι περισσότεροι κάτω και κάποιοι να δουλεύουν. Πρέπει όλοι μαζί.»

Τα κομμάτια από το καρπούζι ήταν ακόμα εκεί και η Πωλίνα Τριγωνίδου ρίχτηκε στην δουλειά, αν και δεν ήταν εκείνη υπεύθυνη για αυτό. Ο λόγος; Η γκρίνια που είχε ξεκινήσει δεν της άρεσε καθόλου: «Πολλή γκρίνια έπεσε και δεν γίνεται και έτσι».

Δείτε στο βίντεο του zappit.gr, την πρώτη ένταση που δημιουργήθηκε στο Survival Secret: