Αυτές είναι οι νέες σειρές που έρχονται στον Ant1

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στην κωμωδία ποντάρει τη νέα σεζόν το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μια τηλενουβέλα από τη Χιλή, το Desperados είναι, σύμφωνα με το “7 μέρες tv”, η δεύτερη νέα σειρά βασισμένη σε διασκευασμένο σενάριο που θα δούμε από το κανάλι.

Το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, τη διασκευή έχει αναλάβει η Βίκυ Αλεξοπούλου ενώ τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Θωμόπουλος. Η ιστορία αφηγείται τις περιπέτειες πέντε αντρών γύρω στα 40, οι οποίοι αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Όλα ξεκινούν όταν ο κεντρικός ήρωας παίρνει την απόφαση να χωρίσει από τη γυναίκα του, η οποία του συμπεριφέρεται πολύ άσχημα και να απομακρυνθεί από τα παιδιά του τα οποία αδιαφορούν για αυτόν και, μάλιστα, ανακοινώνει το χωρισμό την ώρα πού στο σπίτι τους γίνεται μια δεξίωση.

Η τεράστια έπαυλη που ζούσαν όλοι μαζί μένει σε εκείνον και, έτσι, αποφασίζει να βιώσει μια δεύτερη εφηβεία, νοικιάζοντας τα δωμάτια του σπιτιού σε άλλους άντρες, ομοιοπαθείς και μη. Πρώτος έρχεται ο κολλητός του, ο οποίος μπορεί να μην είναι παντρεμένος, η μητέρα του, όμως, επεμβαίνει συνεχώς στις σχέσεις του, δημιουργώντας προβλήματα. Ο επόμενος που μπαίνεις στην παρέα είναι ένας άπιστος εραστής, τον οποίο χωρίζει η γυναίκα του όταν ανακαλύπτει ένα νέο παραστράτημα του. Ο τέταρτος είναι ένας εργένης τον οποίο κυνηγούν συνεχώς οι γυναίκες.

Μια ακόμη σειρά που εντάσσεται στο κανάλι είναι το 4×4 του Δημήτρη Αρβανίτη, το σενάριο του οποίου αφηγείται την ιστορία μιας παρέας τεσσάρων γυναικών και των αντρών τους.

Όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να βάλουν ένα στοίχημα για το οποίο θα «ρίξει» τον άντρα της άλλης, ξεκινούν οι… δολοπλοκίες με τους άντρες-θύματα και τον προβολέα να πέφτει επάνω στη γυναικεία φιλία. Οι τέσσερις φίλες μπορεί να λένε πως συζητάνε τα πάντα μεταξύ τους, την αλήθεια όμως για τα όσα κάνουν και όσα συμβαίνουν την εξομολογούνται μόνο σε μία πέμπτη, που τυγχάνει να είναι και η ψυχολόγος τους.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.