Έλα στη θέση μου: Νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω κάτω στην σειρά

|
THESTIVAL TEAM

Ύστερα από τρία χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα, γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη, μέσα από την καθημερινή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου”.

Ο λόγος για την Ναταλία Δραγούμη, η οποία θα υποδύεται μια Γερμανίδα, διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας Sofo, η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω στην πλοκή της σειράς και θα κάνει τους ήρωες να τρέχουν και να μη φτάνουν με τα προστάγματα της.

«Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στην τηλεόραση. Αν και θα υποδύομαι έναν ρόλο κόντρα στο χαρακτήρα μου, δηλαδή μια σκληροπυρηνική γυναίκα, μου αρέσει που μου δίνεται η ευκαιρία να ενσαρκώσω αυτή την περσόνα. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 21 Αυγούστου, οπότε ο χρόνος ξεκούρασης είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Παράλληλα με τη σειρά, βέβαια, τον Οκτώβριο θα βρίσκομαι και στο θέατρο «βέμπο» όπου θα ανέβει τη χειμερινή σεζόν η παράσταση του Ζορμπά» δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη στην εφημερίδα Weekend.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.