Νέα εποχή για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Σήμερα κυκλοφορεί το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, ενώ το ΒΗΜΑ δεν θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.

Χτες ανακοινώθηκαν στους εργαζόμενους οι απολύσεις τους και στη συνέχεια οι ειδικοί διαχειριστές έδωσαν εντολή εξόδου από το κτίριο της Μιχαλακοπούλου.

Οι δημοσιογράφοι παρέδωσαν τις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου μάζεψαν τα πράγματά τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί στους εργαζόμενους τί μέλλει γενέσθαι υπό τη νέα ιδιοκτησία του Ευάγγελου Μαρινάκη. 

Τα Νέα κυκλοφορούν σήμερα με κεντρικό άρθρο που  δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας.

Με τον τίτλο «Νέα εποχή», το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας επισημαίνει: «Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον».

Αναλυτικά το κείμενο:

Μετά από μια μακρά και επίπονη δοκιμασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του τόπου.

Η νέα εποχή για «Τα Νέα», «Το Βήμα» και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα απολύτως απαραίτητα.

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον.