Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι γεμάτη reality shows. Μετά την επιτυχία που είχε το Survivor και οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του ΣΚΑΪ.

Όπως διαβάζουμε στο gossip-tv.gr:

Στον ΑΝΤ1 θα δούμε το Nomads, που είναι κάτι σαν… Survivor απλά με αλλαγές. Παρουσιαστής του από τις Φιλιππίνες θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το κανάλι του Αμαρουσίου μπορεί να έχει βάλει στον πάγο προς το παρόν την «Φάρμα», ωστόσο δεν την έχει εγκαταλείψει ως project. Το ίδιο ισχύει και για το «I am a celebrity get me out of here» το οποίο είναι και αυτό ένα reality τύπου Survivor.

Ανέλπιστη επιτυχία γνώρισε το Shopping Star με την Βίκυ Καγιά στο Star και έτσι θα δούμε και την επόμενη σεζόν τις στιλιστικές επιλογές των απλών γυναικών. Ικανοποιημένοι έμειναν στο Star και με το Master Chef και έτσι το reality μαγειρικής θα έχει και δεύτερη σεζόν.

Φυσικά ο ΣΚΑΪ θα φέρει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Survivor, αλλά και το Ελλάδα έχεις ταλέντο, το The Voice και τρία ακόμα formats. Το La Banda που σκοπό θα έχει να αναδείξει το επόμενο ποπ συγκρότημα της χώρας, το My man can στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια που μπαίνουν σε δοκιμασίες, αλλά και το My style Rocks που είναι κάτι αντίστοιχο με το Shopping Star.
Και το Epsilon μπαίνει στην μάχη με το Survival Secrets το οποίο θα γυριστεί στην Κουρούτα.

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι… γεμάτη reality shows. Μετά την επιτυχία που είχε το Survivor και οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του ΣΚΑΪ.