Αντίστροφα μετρά το τηλεοπτικό κοινό για την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι επιβίωσης, Survival Secrets, το οποίο θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

«Είναι οριστικό ότι θα γυριστεί στην Κουρούτα. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε 15 μέρες και πρεμιέρα θα κάνει στα τέλη Αυγούστου. Στην παρουσίαση θα είναι μάλλον ζευγάρι, δεν λέω περισσότερα. Θα είναι ζευγάρι που σαρώνει τα εξώφυλλα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πάρα πολύ διάσημο στην Ελλάδα. Θα υπάρξουν δύο ομάδες που θα είναι η ομάδα των διακεκριμένων και η ομάδα των απλών καθημερινών ανθρώπων, που θα έχουν επιλεγεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από την Κύπρο.

Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πάρα πολύ κόσμο στην παραλία. Την ίδια μέρα, οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν και κάποιοι από αυτούς θα φύγουν. Σαν προκριματικά. Θα γίνει ψηφοφορία και θα λάβει μέρος και το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι άνθρωποι που θα βρίσκονται μέσα.

Στο δεύτερο επεισόδιο, η ομάδα που θα έχει κερδίσει θα επιλέξει τι φαγητό θα φάνε οι παίκτες και των δύο ομάδων. Αν κερδίσει η ομάδα μου, θα επιλέξω να φάω αστακό, αλλά ο χαμένος θα επιλέξει να φάει κάτι πολύ σιχαμένο που περπατάει», ανέφερε ο Γιώργος Σφακιανάκης.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr