Eπίσημα διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ο Βασίλης Κωστόπουλος

|
THESTIVAL TEAM

Την τοποθέτηση του Βασίλη Κωστόπουλου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ ενέκρινε η Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ψήφισαν θετικά ενώ οι υπόλοιποι παρών χωρίς όμως αν εκδηλωθεί από πουθενά αντίρρηση στο πρόσωπο του κ. Κωστόπουλου.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της κρατικής τηλεόρασης, αποτέλεσε νομικός σύμβουλος της ΕΡΤ και λέγεται, όπως αναφέρει το efsyn.gr, ότι θα αναλάβει να διευθετήσει όλα τα ανοικτά νομικά ζητήματα από την περίοδο της ΝΕΡΙΤ αλλά και όσα απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η υπόσταση της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Τέλος, αναμένεται η τοποθέτηση και άλλων δύο μελών στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ (καθώς έχουν παραιτηθεί και δύο μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ), θέσεις για τις οποίες ολοκληρώθηκε η προκήρυξη και αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις ώστε μετά να περάσουν από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και να αναλάβουν τα καθήκοντά τους συμπληρώνοντας το ΔΣ της ΕΡΤ.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.