Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο φαίνεται πως βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής La biri biri,

Πηγή από το περιβάλλον του δημοσιογράφου ανέφεραν στην εκπομπή, πως ο ίδιος θα συνεργαζόταν με μεγάλη του χαρά με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1, με την προϋπόθεση να κάνει και κάτι ακόμα στον ΑΝΤ1.

 «Ο Κωνσταντίνος με μεγάλη χαρά θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1, με την προϋπόθεση όμως να κάνει και κάτι άλλο εκτός από το βραδινό σόου. Από ότι γνωρίζω, ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο για μια δική του εκπομπή, η οποία θα στηρίζεται στο πολιτικό σχόλιο που ξέρει τόσο καλά να κάνει… Καμία σχέση βέβαια με τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν ως σχολιαστή στο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Και αυτό γιατί δεν θα ήθελε να δημιουργήσει δυσκολίες στον κ. Χατζηνικολάου, καθώς αυτή τη στιγμή είναι το κόκκινο πανί για τον ΣΥΡΙΖΑ. Το σίγουρο είναι ότι τη νέα σεζόν κάπου θα δείτε τον Κωνσταντίνο, αφού του έχουν γίνει προτάσεις από πολλούς ανθρώπους της αγοράς, αλλά και από τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν εκπέμπουν ακόμα.»

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: