Ένα νέο πρόγραμμα φέρνει στις οθόνες μας ο Ant1. Κατά τη διάρκεια προ-παρουσίασης του νέου προγράμματος, από τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του σταθμού, Γιάννη Λάτσιο, ανακοινώθηκε και η έλευση του Sunday Live Show.

«H prime time της Κυριακής είναι μία ζώνη που ξεκινήσαμε με talent shows το 2007. Ήρθε η ώρα να έρθουμε σε ένα πρόγραμμα variety», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λάτσιος. Το Sunday Live Show θα έχει απ’ όλα: μουσική, σκετς, φάρσες, παιχνίδια, συγκίνηση, εξωτερική δράση, μεγάλο πλατό και κυρίως εντυπωσιακό θέαμα. Θα είναι λιγότερο «ροζ», φωτεινό και glam από ότι άλλα show στο παρελθόν -Μπράβο, Πολύ την Κυριακή- και θα απευθύνεται στο σύνολο των τηλεθεατών. Ο Αnt1 προσπερνά πλέον τα ιταλικά πρότυπα και εφαρμόζει την αγγλοσαξονική σχολή.

Το Sunday Live Show θα έχει δύο παρουσιαστές. Πολλά ονόματα έχουν συζητηθεί τις τελευταίες μέρες, υπάρχει όμως ένα ζευγάρι που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να το αναλάβει. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα έλεγαν όχι στην πρώτη τους τηλεοπτική σύμπραξη. Τονίζουμε, ωστόσο, ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής. Το κανάλι δεν έχει πάρει καμία απόφαση αν και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει πρόσωπα που ήδη διαθέτει στο δυναμικό του.