Για την αγαπημένη του δουλειά και τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» μίλησε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Αλέξανδρος Ρήγας, στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» διεκόπη βιαίως λόγω προβλημάτων στις σχέσεις μεταξύ μας. Ας πούμε ότι κάποιοι άνθρωποι βγάλαμε – μέσα σε αυτούς κι εγώ – όχι τον καλό μας εαυτό» ανέφερε συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Όταν ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης ρωτήθηκε αν έφταιξαν οι γυναίκες που τσακώνονται ευκολότερα και απάντησε:

«Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Έχει να κάνει με τις συνθήκες που γίνεται μια δουλειά, με την πίεση και με πολλά πράγματα. Και βεβαίως έχει να κάνει με το ότι όταν είσαι τόσα χρόνια σε αυτή την ιστορία κάποια στιγμή παίζεις με το νευρικό σου σύστημα είτε γράφεις, είτε σκηνοθετείς, είτε παίζεις. Δεν είναι καμιά δουλειά εύκολη. Μπορεί να φαίνεται λίγο «φωτισμένη» αλλά έχει πολλή αγωνία και άγχος, ειδικά σε ένα περιβάλλον τόσο ανταγωνιστικό όπως είναι η τηλεόραση που πρέπει στο κανάλι που σε εμπιστεύεται κάθε φορά εσύ να προσπαθείς να δίνεις το καλύτερο σου και πρέπει να τους φέρεις ένα καλό αποτέλεσμα. Όλο αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο άγχος, μια τεράστια πίεση. Εκεί πάνω στην πίεση γίνονται και λάθος συμπεριφορές και συγκρούσεις».

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: