Σε εξέλιξη βρίσκεται η συμφωνία με τον παρουσιαστή του Survival Secrets, που αναμένεται να συζητηθεί.

Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λιγότερο από ένα μήνα σε ονειρική αλλά και δύσβατη περιοχή στην νότια Ελλάδα. Σύμφωνα με το «Φτιάξε καφέ να στα πω» τρεις άντρες της showbiz βρίσκονται στις τελικές επαφές για το ρόλο του παρουσιαστή.

Οι δύο είναι ήδη γνωστοί. Ο Κώστας Σόμμερ είναι ο πρώτος, ο οποίος έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες, αλλά και το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου φαίνεται να εμπλέκεται με την μεγάλη παραγωγή. Ωστόσο εξαιτίας άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων του, η παρουσίαση του Survival Secrets φαίνεται λιγότερο πιθανή.

Το τρίτο όνομα είναι μια πραγματική έκπληξη και σύμφωνα με την Ανθή Βούλγαρη το πιο πιθανό να βρεθεί στην παρουσίαση του Survival Secrets. «Είναι νέος, ωραίος πετυχημένος, τον αγαπάτε, έχει πάρα πολλούς θαυμαστές και θαυμάστριες και είναι πολύ ωραίος» ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το πρόσωπο αυτό είναι καταξιωμένο στο χώρο του, αλλά δεν προέρχεται από το χώρο της τηλεόρασης, αλλά έχει δώσει με τη συμμετοχή του σε μεγάλο project τα καλύτερα δείγματα.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: