Το Πρωινό έκανε φινάλε για σεζόν την περασμένη Παρασκευή και στη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας εκπομπής, κάποιοι συνεργάτες ανακοίνωσαν ότι ο δικός τους αποχαιρετισμός θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια… Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποχωρεί, κάτι που γνώριζαν οι συντελεστές του Πρωινό, ενώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αιφνιδίασε τους πάντες -και τη Φαίη Σκορδά- λέγοντας ότι δεν συνεχίζει!

Η Φαίη Σκορδά μίλησε σχετικά στο Φτιάξε καφέ να στα πω και ανέφερε τα εξής:

«Για τον Στέφανο το είχαμε συζητήσει, είναι πολύ αξιοπρεπής. Εγώ του είχα προτείνει πέρυσι το καλοκαίρι να είναι μαζί μας και το είχαμε έτσι στο μυαλό μας ούτως ή άλλως. Περάσαμε πολύ ωραία, εξαιρετικός και ήταν και πολύ κύριος στο πώς με ευχαρίστησε. με συγκίνησε πολύ.

Για την Αργυρώ δεν το γνώριζα. Ο καθένας μας έχει τα προσωπικά του και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο σπίτι του άλλου. Εγώ την Αργυρώ την αγαπώ πάρα πολύ και το ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει. Η σχέση μας δεν ξεκίνησε εδώ στον ΑΝΤ1 και για επαγγελματικούς λόγους μέσα από την εκπομπή, αλλά είχε ξεκινήσει όταν εμείς ήμασταν στο Mega ακόμα. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, αγαπώ, είναι πραγματικά καλόψυχη. Κατανοώ ότι μπορεί να έχει τους οποιουσδήποτε λόγους για να πει αυτά που είπε σήμερα, από εκεί και πέρα όμως, σημασία έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και σ’ αυτές μένω εγώ».