Για το μεγάλο φινάλε του «Μπρούσκο» και τη συμμετοχή του σ’αυτό, μίλησε στο Tv Mania, ο γνωστός ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης.

Τι ήταν για σένα το «Μπρούσκο;».

Ένα πολύ ωραίο μεθυστικό ποτήρι κρασί και μία πολύ γλυκιά εμπειρία.

Άλλαξε όντως τα τηλεοπτικά δεδομένα σε Ελλάδα και Κύπρο, δεδομένου του γεγονότος ότι ήρθε σε μία στιγμή που σχεδόν όλα είχαν καταρρεύσει;

Κατάφερε να χαρίσει και πάλι την ελπίδα σε μία κυρίως Ελλάδα που θεωρούσαμε ότι τηλεοπτικά είχε πιάσει πάτο.

Τι ήταν αυτό που έκανε το «Μπρούσκο» να ξεχωρίσει;

Το γεγονός ότι ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου κατάφεραν να δημιουργήσουν μία πολύ προσεγμένη παραγωγή ενάντια στην κρίση.

Θεωρείς κι εσύ, όπως πολλοί άλλοι ηθοποιοί του «Μπρούσκο», ότι ήταν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές στην καριέρα σου;

Ήταν μία από τις καλές στιγμές μου. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μία από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Τα παιδιά που το είπαν αυτό ήταν ίσως αυτοί που είχαν ξεκινήσει από την πρώτη σεζόν. Για μένα, ήταν μία πραγματικά δυνατή στιγμή και μία ευτυχής συγκυρία στο να συμμετάσχω σε αυτή την παραγωγή χωρίς να έχει την απαίτηση από σένα να την κάνεις επιτυχημένη.

Έλεγες στο παρελθόν ότι «Προσπαθώ να αγαπώ όλους τους χαρακτήρες που κάνω. Γιατί αν δεν τους αγαπήσεις, δεν γίνεται να τους υποδυθείς». Τον Ανδρέα, λοιπόν, τον ήρωα που υποδύεσαι στο «Μπρούσκο», τον αγάπησες;

Δέθηκα αρκετά μαζί του. Πρόκειται για έναν καλό χαρακτήρα, έναν πολύ ωραίο τύπο.

Πόσο πολύ ταιριάζει σε σένα;

Κοίταξε, ο Ανδρέας, είναι ένας πολύ μετρημένος και σοβαρός άνθρωπος, τα παίρνει όλα τοις μετρητοίς, είναι  ευαίσθητος και συναισθηματίας. Ακριβώς, όπως είμαι εγώ.  Του Ανδρέα, του έδωσα μία ευαισθησία και μία αξιοπρέπεια ακριβώς όπως τη δικιά μου.

Θα σου λείψει, τώρα που ολοκληρώνεται η σειρά ή δεν δέθηκες και τόσο πολύ μαζί του ώστε να σε ακολουθεί κι εκτός γυρισμάτων;

Ήδη μου λείπει. Υπάρχουν στιγμές που ξυπνώ το πρωί νομιζόμενος ότι θα πάω στο γύρισμα. Και μετά διαπιστώνω ότι ολοκληρώθηκαν.

Παρακολουθούσες τη σειρά; Σε ρωτάω γιατί σε μία παλιότερη συνέντευξή σου είπες: «Αν δεν νιώθω καλά για κάτι που έχω κάνει, δεν το βλέπω. Νιώθω για έναν περίεργο λόγο ότι αν δεν το δω εγώ δεν θα το δει και κανένας».

Το έχω πει, ε; (γέλια). Παρόλο που δεν υπήρχε η δυνατότητα, λόγω του βεβαρημένου φόρτου εργασίας, προσπαθούσα, όταν ήμουν στο σπίτι να την παρακολουθώ. Κυρίως όταν ήθελα να δω πώς θα έβγαιναν κάποιες σκηνές μου στον αέρα.

Πώς ολοκληρώνεται ο ρόλος σου;

Ήσυχα και όμορφα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Είναι λες και αποκαλύπτω το τέλος. Φτάσαμε στην πηγή. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι την Τετάρτη.

Έκανες κάποιες συζητήσεις για την επόμενη σεζόν; Υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο;

Δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα. Βρίσκομαι ήδη σε συζητήσεις. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι κάτι θα υπάρξει και ελπίζω να είναι και αυτό ένα ακόμα πολύ όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι.

Συζητήσεις στην Κύπρο ή στην Ελλάδα;

Οι συζητήσεις που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι στην Κύπρο.

Πηγη:  Tv Μανία