Μετά από τρία χρόνια, οι «Συμμαθητές» να μας αποχαιρετούν. 

«Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα, έγραψα πολλές σκέψεις στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Ιnstagram. Είναι περίεργα τα συναισθήματα, γιατί πρόκειται για μια δουλειά που αγαπήσαμε όλοι παρά πολύ. Ήταν τρία υπέροχα χρόνια! Κάποτε, όμως, όλα τελειώνουν, τι να κάνουμε! Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλή αντάμωση να έχουμε» είπε στην espresso η Νικολέττα Καρρά και συνέχισε:  «Το σωστό και το λογικό είναι η Τατιάνα να πάει κοντά στον μεγάλο έρωτά της, τον Παύλο. Τι θα γίνει, δεν ξέρω, θα δούμε. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως η Τατιάνα είναι ο πιο αγαπημένος μου ρόλος, όσον αφορά τους τηλεοπτικούς, την αγάπησα παραπάνω απ’ όλους».

Αυτά τα τρία χρόνια των γυρισμάτων όλοι οι συντελεστές έγιναν μια παρέα, γιατί ήταν πρώτα απ’ όλα φίλοι και μετά συνάδελφοι. Μοιραία, λοιπόν, τα τελευταία γυρίσματα υπήρξαν δύσκολα! «Υπήρχε μεγάλη φόρτιση και συγκίνηση και προσπαθήσαμε τις τελευταίες μέρες των γυρισμάτων να μην το σκεφτόμαστε, γιατί στο σίριαλ αυτό έγιναν σχέσεις που θα κρατήσουν. Πιστεύω ότι δεν θα χαθούμε με τους ανθρώπους που δουλέψαμε τόσο καλά. Η συνεργασία μας ήταν άψογη».

Η όμορφη πρωταγωνίστρια ένιωσε και την ανάγκη να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ψυχή αυτής της δουλειάς, τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο. «Είμαι ευγνώμων που μου έδωσε την ευκαιρία να υποδυθώ αυτό τον ρόλο, τον οποίο απόλαυσα. Ήταν διασκεδαστικό να είμαι τόσο κακιά. Τον ευχαριστώ, λοιπόν, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε». Προς το παρόν, η Νικολέττα ξεκουράζεται, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. «Το καλοκαίρι κάθομαι. Από τον χειμώνα, όμως, θα κάνω θέατρο. Θα είμαι με τη Ζωή Λάσκαρη σε ένα έργο που σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος, αλλά αυτά θα τα πούμε αργότερα»