Ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Survivor Πανόραμα για την πρώτη του συνέντευξη.

Με την είσοδο του στο πλατό, προσέφερε στην παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, τα διάσημα «πιτάκια του Ντάνου» και αμέσως ξεκίνησαν την κουβέντα τους. Όπως είπε, είναι άυπνος και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor.

«Σήμερα συνειδητοποίησα ότι είναι αλήθεια όλο αυτό… δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακόμα…», είπε χαρακτηριστικά.

Οι σχέσεις του Γιώργο Αγγελόπουλου με τους υπόλοιπους παίκτες πέρασαν από σαράντα κύματα, αρχής γενομένης από τους Μαχητές που τον ψήφισαν να πάει στην ομάδα των Διάσημων, όπου δεν έλειψαν οι κόντρες, με πιο σοβαρή εκείνη με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Κάποιοι είχαν επιθετική συμπεριφορά απέναντί μου. Όταν έχεις μια επιθετική συμπεριφορά, ο άλλος δεν μπορεί να είναι καλός, ούτε μπορείς να του βγάλεις τον καλό του εαυτό. Γι’ αυτό καθόμουν μόνος στην αρχή, γιατί έδειξα ποιος είμαι και, από ένα σημείο και μετά, άρχισε να παρεξηγείται», ανέφερε ο νικητής του παιχνιδιού στο Survivor Πανόραμα.

Σε ερώτηση για τον καβγά με τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο Γιώργος επεσήμανε πως «ήταν πολλά πράγματα συσσωρευμένα κι αυτό ήταν το αποκορύφωμα. Εμένα δεν μ’ αρέσει αυτό που λέμε το “άλλα λέω στη στάση και άλλα στο λεωφορείο”. Όταν δεν με γουστάρεις, μην λες σε μένα ότι με γουστάρεις και πίσω μου λες άλλα και προσπαθείς να με διώξεις και να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις σε κάποιον άλλο από την παρέα». «Με τον Στέλιο δεν τα βρήκαμε στην ευθύτητα του λόγου. Για ‘μενα ξεχείλισε το ποτήρι όταν μου είπε για την προσευχή. Εγώ, καλώς ή κακώς, κάνω τον σταυρό μου. Τι σε νοιάζει εσένα; Με πείραξε γιατί μου είπε ότι το εννοούσε το πείραγμα και, παρά το ότι τα είπαμε τετ-α-τετ, συνέχισε να κάνει τα ίδια πράγματα, χωρίς να είναι τόσο εκδηλωτικός. Κανένας δεν είναι χαζός, ούτε κι εγώ υπήρξα χαζός», συμπλήρωσε.

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας με ποιους ήρθε πιο κοντά: "Με τη σειρά που στο λέω, Χρανιώτης, Σπαλιάρας, Μπο και Ευρυδίκη, οι άλλοι ήταν σαν να μην υπάρχουν", ενώ στη συνέχεια "κατέταξε" και την Ειρήνη Παπαδοπούλου μαζί με Σπαλιάρα και Μπο. 

Δείτε τα βίντεο: