Στο πλευρό των παιδιών τους βρέθηκαν χθες οι οικογένειες των τριών φιναλιστ του Survivor.

Ο πατέρας του τρελού Κύπριου, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, συγκίνησε με τα λόγια του τόσο τους τηλεθεατές όσο και όλους όσους βρέθηκαν στο Άλσος Βεϊκου

 «Μπορεί εμείς να ζούμε μακριά από τη μητροπολιτική Ελλάδα, αλλά αγαπούμε και εμείς την Ελλάδα όπως και εσείς».

«Είμαι λίγο πιο πάνω από το πολύ καλά. Μην ξεχνάτε ότι το Survivor είναι ένα τηλεοπτικό παιχνίδι και εκείνο που μας ενδιαφέρει εμάς όχι μόνο για τον Μάριο, αλλά για όλα τα παιδιά, είναι να περάσουν αυτοί από τη δοκιμασία και να βγουν καλύτεροι από ότι ήταν. Και η συμβουλή μας προς τον Μάριο ήταν από τη στιγμή που ξεκίνησε «Μάριε, μην ξεχνάς ποιος είσαι. Δηλαδή να είσαι άνθρωπος. Και πιστεύω ότι τα κατάφερε. Θέλω επίσης να συγχαρώ εσάς για το δύσκολο έργο, την αποστολή που είχατε και κάνατε επάξια αυτή τη δουλειά. Θέλω σε όλα τα παιδιά, Διάσημους και Μαχητές, να τους πω ότι εμείς σαν οικογένεια του Μάριου όλους τους αγαπούσαμε. Ο καθένας είχε τη δική του δυναμική, τη δική του προσφορά. Αλλά άλλο η αγάπη και άλλο η δυναμικότητα του καθενός. Για αυτό και όλα τα παιδιά που έχουν πάρει μέρος στο Survivor, έχουν ανοιχτή πρόσκληση. Το σπίτι μας στην Κύπρο είναι ανοιχτό.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς που είστε εδώ απόψε. Μπορεί εμείς να ζούμε μακριά από τη μητροπολιτική Ελλάδα, αλλά αγαπούμε και εμείς την Ελλάδα όπως και εσείς» ανέφερε συγκεκριμένα στον ημιτελικό του Survivor, ο μπαμπάς του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: