Ντάνος και Μάριος αντιμέτωποι στον τελικό του Survivor! Ας κερδίσει ο καλύτερος! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος είναι οι δύο φιναλίστ του Survivor. Οι δύο δημοφιλείς παίκτες κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους του κοινού στη σημερινή ψηφοφορία και θα βρεθούν αντιμέτωποι στον αυριανό τελικό.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ήταν ο τρίτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό από χτεσινή ψηφοφορία, μεταξύ του ιδίου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, δεν κατάφερε να προκριθεί και αναδείχτηκε τρίτος στην προτίμηση του κοινού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ξεχωριστά τα δύο ονόματα των δύο φιναλίστ, ανεξαρτήτως ψήφων, με πρώτο αυτό του Μάριου Πρίαμου, ενώ ακολούθησε η ανακοίνωση του ονόματος του Σκιαθίτη Ντάνου.

Οι δύο άντρες θα διεκδικήσουν στον αυριανό τελικό το έπαθλο των 100.000 ευρώ, ενώ την αγάπη του κοινού θεωρείται πλέον βέβαιο ότι την έχουν κερδίσει, καθώς εκτός από τις ψήφους που συγκέντρωσαν, εισέπραξαν και το θερμό χειροκρότημα όσων κατέκλυσαν σήμερα το Άλσος Βεΐκου. 

Τελευταία πράξη αύριο, λοιπόν, για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ που αγαπήθηκε όσα λίγα από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο του χάρισε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης τους τελευταίους μήνες.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.