Το τελευταίο αγώνισμα, το τελευταίο «Συμβούλιο του Νησιού», η αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα από το παιχνίδι, η συγκίνηση, οι καβγάδες και η συμφιλίωση κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει τη δεύτερη ασυλία που του έδωσε ταυτόχρονα μια θέση στον ημιτελικό και ένα εισιτήριο για την Κούβα μαζί με το νικητή της πρώτης ασυλίας Μάριο Ιωαννίδη.

Μια μοναδική μονομαχία μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, απόλαυσαν οι τηλεθεατές στο χθεσινό τελευταίο αγώνισμα του “Survivor” με τον πρώτο να κερδίζει. Αργότερα, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία,  ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.360.091 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 74,8%   όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,3%.

Στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου, θα συμμετάσχουν τρεις παίκτες. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ήδη κερδίσει μία θέση, ενώ ο τρίτος παίκτης θα αναδειχθεί μέσα από νέα ψηφοφορία που θα διεξαχθεί απόψε στις 9 το βράδυ, ανάμεσα στους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει.