Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον τρόπο που αντιμετώπισε δημοσιογράφο του Epsilon.

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησε στους δημοσιογράφους για την εμπειρία της στο «Survivor».

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που την ήθελαν να φλερτάρει με τον Βασάλο. Η Ευρυδίκη ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις της με τον Ντάνο είναι πλέον μία χαρά ενώ τόνισε ότι κανένας από τους παίκτες δεν είχε διάθεση να φλερτάρει κάτω υπό αυτές τις συνθήκες.

Λίγο πριν αποχωρήσει, δέχτηκε την εξής ερώτηση από δημοσιογράφο της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη. «Έχεις ενημερωθεί ότι είσαι η λιγότερο συμπαθής στο ελληνικό κοινό;». «Ε και; Σε κάποιους αρέσουμε, σε κάποιους δεν αρέσουμε! Από πού είσαι; Από το Epsilon! Γι΄αυτό!», είπε η Βαλαβάνη.

Η ατάκα της αθλητικογράφου του ΣΚΑΙ, εκνεύρισε την Καινούργιου που ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της. «Συγχύστηκα! Κρίμα και μου ήταν πολύ συμπαθής...Δεν μπορείς να ρωτάς με υποτιμητικό ύφος από ποιο κανάλι είναι ο δημοσιογράφος. Και εδώ από το Epsilon, υπάρχουν άνθρωποι, όπως εγώ, που σε στήριξαν πάρα πολύ! Σε αντίθεση με άλλες εκπομπές που σε έχουν κράξει μέχρι το πάτωμα και καλά έκαναν στην τελική. Αυτό καταλαβαίνω...Ειλικρινά, δεν το περίμενα με τίποτα! Να σέβεσαι τη δουλειά άλλων συναδέλφων», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο του Youweekly.gr: