Το στέγαστρο του χώρου όπου μαγείρευαν οι Διάσημοι γκρέμισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγο πριν το αγώνισμα του Survivor.

Έβγαλε τα καλάμια, ξήλωσε τα κλαδιά και μαζί με τα κούτσουρα τα πέταξε όλα στη φωτιά που άναψε στην παραλία. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο Ντάνος λίγο αργότερα στην κάμερα, αυτό ήταν μάλλον μια έκρηξη πραγμάτων που είχε μέσα του.

«Η αλήθεια είναι ότι ετοίμασα τη φωτιά για να φτιάξω ένα ρύζι. Αλλά πρέπει να σας εκμυστηρευτώ ότι αυτό το στέγαστρο με ενοχλούσε πάρα πολύ καιρό. Και γιατί ήταν κοντό και για πολλούς άλλους λόγους. Κι αποφάσισα να μη φάω ρύζι.

Έκανα λίγο μεγαλύτερη τη φωτιά. Κάποιες φορές λες καλύτερα να μη φάμε, πάμε για χορό. Επειδή δεν είχα ούτε μουσική, ούτε παρέα για να χορέψω. Χόρεψα το χορό της φωτιάς. Μου αρέσει η φωτιά. Μου αρέσει να βάζω φωτιές. Ήταν μια έκρηξη μάλλον πραγμάτων που είχα μέσα μου. Όσον αφορά στον καναπέ δεν ήταν τόσο βολικός. Και στο στέγαστρο από τη μία έβρισκα συνέχεια, οπότε αποφάσισα να μη φάω σήμερα και να κάνω λίγο πιο άνετη την αυλή μου» ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο παίκτης του Survivor δεν έκρυψε τις σκέψεις του...«Ακολουθεί η καλύβα. Δεν θα αφήσω τίποτα! Δεν θα αφήσω τίποτα γιατί πραγματικά είναι ένα φιλόξενο μέρος που έζησα και ωραίες και άσχημες στιγμές, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι. Θέλω να γυρίσω σπίτι και στην οικογένεια μου».

«Από τη μία τον στεναχωρεί που όλοι οι συμπαίκτες του απουσιάζουν, αλλά νιώθει καλά με τον εαυτό του που έχει φτάσει μέχρι εδώ» λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: