Έτοιμος να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor φαίνεται πως είναι γνωστός ηθοποιός. Μάλιστα, είχε δεχθεί πρόταση και φέτος, ωστόσο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού “Mytv” και της Βίκυς Διαμαντή, ήρθε σε επαφή με το κανάλι του ΣΚΑΙ και βλέπει με θετικό μάτι τη συμμετοχή του στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι.

«Είναι ένας ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν στον αθλητισμό, καθώς υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έτσι, αποτελεί ιδανικό πρόσωπο για να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor. Ο Στέλιος Κρητικός είχε δεχτεί πρόταση και για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει.

Βλέποντας, όμως, το αποτέλεσμα των επεισοδίων, εντυπωσιάστηκε. Έτσι, έπειτα από επαφές που έγιναν με το κανάλι, ο γνωστός ηθοποιός βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους παίκτες του επόμενου κύκλου του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του περιοδικού.