Αυλαία έριξε χθες η βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night show", με τον παρουσιαστή να αποχαιρετά το κοινό του, μιλώντας παράλληλα και για την... παράξενη χρονιά της εκπομπής.

Προτρέποντας να χαρούμε το καλοκαίρι και τις βουτιές μας στη θάλασσα έκλεισε την τελευταία εκπομπή του The 2night show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής μίλησε για την ...παράξενη και δύσκολη χρονιά που πέρασε και ευχαρίστησε το κοινό.

«Παράξενη χρονιά, δύσκολη χρονιά. Εμφανίστηκαν πράγματα και καταστάσεις που δεν τις περιμέναμε, αλλά αντέξαμε. Βγήκαμε ζωντανοί και φάνηκε αυτό στο χειροκρότημα και θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Από όλους τους ανθρώπους αυτής της εκπομπής. Γιατί ουσιαστικά τι κάναμε εδώ; Νομίζω ότι βγάλαμε την ψυχή μας. Πιο πολύ νομίζω βέβαια οι καλεσμένοι, που αφέθηκαν ελεύθεροι στο να πούνε, να νιώσουν και να μπουν σε μια κατάσταση να παίξουν σαν να ήταν στην παρέα τους. Σαν να ήταν στο σπίτι τους και να μιλούσαν με κάποιους που νιώθουν ότι μπορούν να πουν και μια κουβέντα παραπάνω» ανέφερε στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής, ενώ κλείνοντας πρόσθεσε:

«Το μόνο που έχω να σας πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Από όλους. Όλοι όσοι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ακόμα χρονιά πιο καλή, κάτω από παράξενες συνθήκες. Νομίζω τα καταφέραμε και βγήκαμε δυνατοί και κερδισμένοι. Καλό καλοκαίρι να έχετε, να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε όσο μπορείτε, διότι από ότι φαίνεται και η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη και οικονομικά. Οπότε ας αφεθούμε.... Βρεχτείτε ελεύθερα. Καληνύχτα».

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: