Έντονη κινητικότητα, συνεχείς συσκέψεις και σχεδιασμός της επόμενης σεζόν. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι ιδιαίτερα θερμό καθώς τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών μελετούν προσεχτικά το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Έτσι και στον ALPHA, η σημερινή διοίκηση του σταθμού προσπαθεί να… διορθώσει λάθη του παρελθόντος κάνοντας αλλαγές και μάλιστα σε σημαντικές ζώνες. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μάνεσης αναλαμβάνει την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου στον ALPHA αλλά και την εκπομπή «60΄Ελλάδα», την επόμενη σεζόν θα λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί η ώρα μετάδοσης της καινούργιας ενημερωτικής εκπομπής καθώς στο κανάλι της Κάντζας σκοπεύουν να είναι τρίωρης διάρκειας και να μεταδίδεται μέσα στη ζώνη από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Άλλωστε μετά το οριστικό «διαζύγιο» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν και μέρος από τη μέχρι πρότινος «ψυχαγωγική ζώνη» θεωρώντας –δικαιολογημένα!- ότι έτσι θα μπαίνουν περισσότεροι τηλεθεατές στη συχνότητά τους από όσους… άντεχαν να παρακολουθήσουν το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»!

πηγή: newsit.gr