So you think you can dance: Όλα όσα θα δούμε στο 6o live!

|
THESTIVAL TEAM

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό έχει αρχίσει, με το 6ο live του So you think you can dance να καταφθάνει αυτή την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 21.00 και τους 8 καλύτερους χορευτές να διαγωνίζονται για τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή.

Το 6ο live θα έχει και «άρωμα» από τη Γαλλία και την Αμερική. Η Γαλλίδα Ann Carrere, μία από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες και φωνές της σύγχρονης γαλλικής σκηνής, που πρωταγωνιστεί στη μουσικοθεατρική παράσταση, για 3η συνεχή χρονιά, “Piaf! The Show”, έρχεται στη σκηνή του “So You Think You Can Dance”. Χορογραφεί το “Padam Padam”, ερμηνεύει την εμβληματική Edith Piaf ενώ πλαισιώνεται χορευτικά από γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα που εμφανίστηκαν στο show, Έντγκαρ Αβετικιάν, Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, Βέλμα Ανδριαδάκη, Σοφία Τζαβέλλου, Κλειώ Αρβανίτη, Χρύσα Σκορδιάλη και Μέλανη Μιλένοβα.

Η βραδιά όμως θα μας «μυήσει» και σε μία από τις υψηλότερες μορφές τέχνης. Μαζί μας θα είναι και η κορυφαία Αμερικανίδα χορεύτρια κλασικού μπαλέτου, Jennifer Stahl, σε μία ξεχωριστή χορογραφία που θα μας μαγέψει.

Και φυσικά οι 8 καλύτεροι χορευτές του show θα διαγωνιστούν solo σε ολοένα πιο απαιτητικές χορογραφίες, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού και το εισιτήριο για το επόμενο live, με στόχο την κορυφή. Οι 8 χορευτές του “So You Think You Can Dance”, οι solo χορογραφίες του 6ου live αλλά και χορογραφίες σε ζευγάρια είναι:

Ατομικές χορογραφίες:

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου θα διαγωνιστεί σε commercial experimental με το “Touch it – Technologic” των Daft Punk ft. Paul Williams

Η Δέσποινα Λαγουδάκη θα χορέψει cha cha με to “A little party never killed nobody (all we got)” των Fergie ft Q-Tip & GoonRock

Ο Παρασκευάς Θεοδοσίου θα χορέψει hip hop με το “Cry me a river” του Justin Timberlake

Η Εύα Σωμαρακάκη θα διαγωνιστεί στο σύγχρονο με το “Requiem for a dream” του Clint Mansell (Orchestral Version)

Ο Ιάσονας Μανδηλάς σε lyrical jazz χορογραφία με το “My Valentine” των Paul McCartney Featuring Natalie Portman and Johnny Depp

Ο Αλέξανδρος Πονομάροφ σε σύγχρονη χορογραφία θα διαγωνιστεί με το “Reason” των Spooky Black

Η Νεφέλη Θεοδότου θα διαγωνιστεί στο σύγχρονο με το “House of the Rising Sun” του Lauren O’Connell

H Αρετή Νότη θα χορέψει commercial με στοιχεία σύγχρονου με το “Do I wanna know” των Arctic Monkeys

Χορογραφίες σε ζευγάρια:

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και ο Ιάσονας Μανδηλάς θα χορέψουν latin (samba) με το “Trumpets” των Sak Noel & Salvi ft. Sean Paul

Η Αρετή Νότη και η Νεφέλη Θεοδότου σε hip hop χορογραφία με το “Say it right” της Nelly Furtado

Η Εύα Σωμαρακάκη και ο Παρασκευάς Θεοδοσίου με το “Carousel” της Melanie Martinez

Η Δέσποινα Λαγουδάκη και ο Αλέξανδρος Πονομάροφ σε commercial experimental χορογραφία με το “You ll find a way” των Santogold -(Switch + Sinden Remix)

Το 6ο live έρχεται αυτή την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 21.00, όπως πάντα στον ΑΝΤ1 και τα έχει όλα! Πολλές και ξεχωριστές χορογραφίες, διαφορετικά είδη χορού και εκλεκτοί καλεσμένοι για να μας παρασύρουν στο χορευτικό ταξίδι του “So You Think You Can Dance”!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.