Τη δεύτερη ατομική ασυλία διεκδικούν απόψε το βράδυ οι παίκτες του “Survivor”, εκτός από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, που δεν θα αγωνιστεί αφού κατάφερε με τη χθεσινή του νίκη να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Οι παίκτες καλούνται απόψε σ’ ένα ακόμη παιχνίδι ασυλίας, ενώ αργότερα στο «Συμβούλιο του Νησιού» όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα ψηφίσουν τους προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση.

Το χθεσινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας περιελάμβανε διαδρομή με κλειστά μάτια και τοποθέτηση σφαίρας σε μικρούς πασσάλους στο φινάλε. Νικητής αναδείχθηκε  ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος επέλεξε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Μάριο Ιωαννίδη προκειμένου να τον συνοδεύσουν στο γεύμα που ετοίμασε ειδικά γι’ αυτούς ο σεφ Βασίλης Καλλίδης. 

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.281.829 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 71,6%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,3%.

Τι θα γίνει απόψε στο παιχνίδι ασυλίας; Ποιος την κερδίζει, ποιοι παίκτες θα προταθούν προς αποχώρηση και ποιος είναι αυτός που θα φύγει από το “Survivor”; Η αγωνία εντείνεται και οι εναπομείναντες παίκτες με όσα αποθέματα τους έχουν απομείνει μάχονται προκειμένου να φτάσουν στον μεγάλο τελικό!