Μπορεί το βασικό πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ να διαμορφώνεται -κυρίως με ριάλιτι, ωστόσο η διευθύντρια Προγράμματος του καναλιού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, αυτό το διάστημα βλέπει διάφορα σίριαλ, με στόχο να επιλέξει κάποια για το νέο πρόγραμμα. Ένα από αυτά που την εντυπωσίασαν είναι το «Κραυγή στην ομίχλη...»

Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ 12 επεισοδίων. Η ιστορία διαδραματίζεται μέσα σε ένα θέατρο. Ένας φόνος, πολλά μυστικά και αποκαλύψεις και έντονο μυστήριο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης σειράς. Ένας φόνος λοιπόν και κάποιοι άνθρωποι που με διάφορους τρόπους συνδέονται με αυτόν οδηγεί σε μία σειρά αποκαλύψεων και μυστικών από το παρελθόν. Οι ήρωες κρύβουν πολλά και ακόμη περισσότερα ο άνθρωπος που δολοφονείται.

Πρόκειται για μία παραγωγή του Βάσσου Βάσσου, ο οποίος σκηνοθετεί τη σειρά, η οποία θα είναι εβδομαδιαία. Ο προσωρινός τίτλος της σειράς είναι Κραυγή στην ομίχλη, ενδέχεται όμως να αλλάξει μέχρι η σειρά να βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mytv, η σειρά έχει εντυπωσιάσει τόσο τα στελέχη του ΣΙΓΜΑ Κύπρου που συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ Ελλάδας, όσο, και τα στελέχη του ΣΚΑΪ, μιας και πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.
Ωστόσο, όλα ακόμη παραμένουν ρευστά στα κανάλια και ακόμη δεν έχουν παρθεί τελικές αποφάσεις για το νέο πρόγραμμα.