Σε θρίλερ εξελίχθηκε χθες η αποχώρηση παίκτη από το το Star Academy. Υποψήφιοι να φύγουν από το παιχνίδι ήταν ο Μάκης Τσώτσης, η Δαλιδά Γκουτιέρεζ και ο Στυλιανός Ξανθός. Ωστόσο ανατρεπτικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών προκάλεσε προβλήματα στην κριτική επιτροπή, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να αρνείται να ψηφίσει.

Το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο ψήφισε με ποσοστό 95% να παραμείνει στο παιχνίδι ο Στυλιανός Ξανθός, με αποτέλεσμα ο Μάκης Τσώτσης και η Δαλιδά Γκουτιέρεζ να τεθούν στη διάθεση της κριτικής επιτροπής.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, εμφανώς απογοητευμένος από την ψηφοφορία των τηλεθεατών, είπε ότι δεν μπορεί να αποφασίσει ανάμεσα στα δύο παιδιά ποιο είναι αυτό που προτιμά και δήλωσε ότι θα απέχει! Αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, με τον Νίκο Μουρατίδη να λέει ότι αυτό δεν επιτρέπεται. Τελικά, ο Πέτρος έριξε κέρμα και η αρνητική του ψήφος πήγε στη Δαλιδά.

Η Άννα Βίσση ψήφισε να αποχωρήσει η Δαλιδά, ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε αρνητική ψήφο στον Μάκη, ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Ναταλία Γερμανού στη Δαλιδά. Έτσι η παίκτρια αποχώρησε από το Star Academy στο τέλος του χθεσινού live.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: