Ο Πάνος Αργιανίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" για τους παίκτες του survivor.

Ο Μάνατζερ ράγκμπι μεταξύ άλλων είπε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος προσπαθεί να έχει μια εικόνα το λαϊκό παιδί το οποίο πουλάει στην ελληνική κοινωνία ενώ τόνισε ότι ο πρώην συμπαίκτης του, Μάριος αδικείται.

"Εγώ στηρίζω πάρα πολύ τον Μάριο. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί το τελευταίο διάστημα να τον αδικεί λιγάκι αυτό το κομμάτι. Ξέρω όμως ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί και αυτά που κάνει και σχολίαζει έχουν βάση. Το γεγονός ότι εκφράζεται έτσι σημαίνει ότι έχει κάποια δείγματα ή έχει φτάσει στα όριά του. Έχει εκνευριστεί με κάποιες καταστάσεις που έχει δει, είτε μέσω του παιχνιδιού είτε με κάποια πράγματα που δεν έχετε δει εσείς, οπότε το γεγονός ότι ασχολείται με το αν κάνει ο Γιώργος τον σταυρό του ή όχι είναι κάτι ίσως που τον έχει ενοχλήσει. Πάντως, αυτό που ξέρω για τον Μάριο είναι πως είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής και όταν νευριάζει με κάτι έχει λόγο που το λέει.
Από την άλλη ο Γιώργος είναι ένα παιδί που προσπαθεί να έχει μια εικόνα το λαϊκό παιδί το οποίο πουλάει στην ελληνική κοινωνία. Θεωρώ ότι έχει πολλά τέτοια χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να πω ότι προσποιείται, μέχρι ένα σημείο. Κάποιες στιγμές ξεπερνάει κάποια όρια και γίνεται λίγο γραφικός....".