Λίγες μόνο μέρες απέχουμε από την πρεμιέρα της 7ης σεζόν του Game of Thrones (16 Ιουλίου) και χθες το HBO αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο τρέιλερ.

Το τρέιλερ ξεκινά με τη Σάνσα Σταρκ, η οποία αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια εξουσίας του Γουέστερος. Η Σάνσα περπατά στο χιόνι, ενώ σε voice over ακούγεται η φωνή του Λιτλφίνγκερ που της λέει: «Μην πολεμάς στον Βορρά ή τον Νότο. Να δίνεις κάθε μάχη παντού, πάντα - στο μυαλό σου».

Ο Τζον Σνόου τονίζει την ανάγκη για ενότητα (την ώρα που περπατά η Καλίσι, οπότε αυτό ίσως σημαίνει ότι επιτέλους οι δυο τους θα πολεμήσουν πλάι-πλάι), ενώ η Σάνσα στο τέλος ταράζει τα νερά λέγοντας: «Όταν το χιόνι πέφτει και οι λευκοί άνεμοι φυσούν, ο μοναχικός λύκος πεθαίνει, αλλά η αγέλη επιβιώνει». Η σκηνή, άλλωστε, που ο Τζον Σνόου είναι περικυκλωμένος από White Walkers έγινε ήδη viral παγκοσμίως, με αρκετούς να αναρωτιούνται πως θα καταφέρει να γλιτώσει αυτός και η "αγέλη" του... 

Φυσικά στο επίκεντρο ο... "χειμώνας που έρχεται" και μάχες παντού, στον πιο εντυπωσιακό κύκλο από όσους έχουμε δει μέχρι τώρα, αν και μόνο με 7 επεισόδια!

Δείτε το τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους: