Στο πλατό της εκπομπής Survivor Πανόραμα εισέβαλλε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και θέλησε να διαμαρτυρηθεί.

Στο επίκεντρο των όσων είπε… ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Ακούω φωνές και διαμαρτυρίες από το διπλανό πλατό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου…», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής.

«Δεν θέλω να κάτσω, θέλω να διαμαρτυρηθώ και να φύγω. Ήταν τρόπος αυτός που φερθήκαμε χθες το βράδυ στον Κώστα Αναγνωστόπουλο; Το λεγόμενο κουνούπι; Τον μισθοφόρο, μισθοφλώρο, πες τον όπως θέλεις, ο οποίος είναι ίδιος με τον κλασικό Έλληνα. Νομίζεις ότι βλέπεις το φιλαράκι σου με τον φραπέ και με το που μπαίνει στην πίστα τους γονατίζει όλους!

Έφτασε τον Αγγελόπουλο, τον άνθρωπο φαινόμενο, αυτόν που θα τον βλέπουμε να κάνει διαφημίσεις όλη την επόμενη χρονιά, και τον κοντράρει στα ίσα. Τους πετάει όλους έξω, κάνει πράγματα τα οποία δεν υποστηρίζει η σωματοδομή του. Δεν κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα σ’ αυτόν; Αξίζει μια αναφορά όταν παίζει με τον υπεραθλητή και τον φτάνει στο παρατσάκ!», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την επιλογή που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος να πάρει μαζί του στο έπαθλο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη Σάρα Εσκενάζυ. «Το ότι πήρε τις δύο κοπέλες μαζί του είναι λιγάκι ρατσιστικό», είπε.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: