Τα δεδομένα στο Survivor άλλαξαν από τη στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τραυματίστηκε στο προηγούμενο αγώνισμα. Ο Ντάνος κλήθηκε να αντιμετωπίσει μόνος του όλους τους Μαχητές και κατάφερε να τους βγάλει νοκ άουτ στο παιχνίδι ισορροπίας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναγκάστηκε να παίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Συγκεκριμένα ο παίκτης του Survivor ανέβηκε 15 φορές σε αυτή τη δοκό ισορροπίας και κατάφερε να λήξει το παιχνίδι με νίκη 10 -6 εναντίον των Μαχητών.

«Νομίζω μπήκε μέσα στον αγώνα και τα «είπε» όλα! Πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Ποντάρω στο άλογο που λέγεται Ντάνος. Έδειξε ποιος είναι. Έδειξε τα δόντια του. Ένας εξαιρετικός παίκτης.» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον συμπαίκτη της.

Στο χθεσινό επεισόδιο, όμως, η κατάσταση άλλαξε άρδην, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τους παίκτες πως το Survivor γίνεται πλέον ατομικό, μετά τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Για πρώτη φορά στο παιχνίδι, οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για την... πάρτη τους και ξανά ο Γιώργος Αγγελόπουλος “πάτησε” όλους τους αντιπάλους.

Ο Ντάνος κατάφερε να νικήσει όλους τους παίκτες και να κερδίσει το έπαθλο, που ήταν μια επίσκεψη σε ένα θαλάσσιο πάρκο και φυσικά ωραίο και πεντανόστιμο φαγητό. Ο Σκιαθίτης, μάλιστα, έπρεπε να επιλέξει και δύο ακόμα άτομα για να πάρει μαζί του. Αυτή ήταν η έκπληξη που τους είχε υποσχεθεί ο Τανιμανίδης, στην αρχή του αγωνίσματος. Η απόφαση του Αγγελόπουλου ήταν να πάρει την Ευρυδίκη και τη Σάρα.

Βέβαια, ο γνωστός παρουσιαστής είχε ετοιμάσει ακόμα μία έκπληξη για τον νικητή, καθώς ο Ντάνος είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο μέχρι το αεροδρόμιο.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: