Η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της και η έλευση του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1 σηματοδοτεί μια νέα εποχή, με πολλά νέα και υποσχόμενα προγράμματα που αποσκοπούν στο να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο Γιώργος Λιάγκας κάνει διαδοχικά ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο, προκειμένου να συμφωνήσουν τα project που θα αναλάβει ο παρουσιαστής από το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει να παρουσιάσει ένα βραδινό talk show, που εκτός από συνεντεύξεις θα περιλαμβάνει πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες και ανατρεπτικές ενότητες. Αν και το Lucky Room δεν θα συνεχιστεί, ο ΑΝΤ1 συζητά για ένα νέο format που θα ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του παρουσιαστή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να τον δούμε στο τιμόνι ενός ριάλιτι παιχνιδιού που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το Φεβρουάριο του 2018.

Η ανανέωση του συμβολαίου

Όλα είναι υπό συζήτηση και διαπραγμάτευση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για δυο ή τρία χρόνια, ενώ σύντομα θα βγει και σχετικό δελτίο Τύπου, με το οποίο θα ανακοινώνεται και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας με τον 48χρονο παρουσιαστή.