Μπορεί η σειρά Μπρούσκο να μην έχει ρίξει ακόμα τηλεοπτική αυλαία, ωστόσο ο δημιουργός της Ανδρέας Γεωργίου με τους συνεργάτες του Κούλλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου ανήκουν ήδη στο δυναμικό του Alpha.

Ο Ελληνοκύπριος σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο κανάλι της Κάντζας, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τον Αnt1. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, ήταν πολύ όμορφη συνεργασία. Εννοείται ότι με τον Γιάννη Λάτσιο έχουμε ακόμα πολύ ωραία σχέση και είναι ένας λόγος να στεναχωριέμαι που έχει επιστρέψει», ανέφερε ο Ανδρέας Γεωργίου προκαλώντας το χαμόγελο της Ελένης Μενεγάκη με τον δισταγμό του.

«Όταν φύγατε εσείς, δεν είχε πάει ο Γιάννης. Οπότε μην αισθάνεσαι άσχημα. Κι αυτό δεν σημαίνει τίποτα, οι συνεργασίες είναι για να ταξιδεύουν», είπε η Ελένη Μενεγάκη απαλλάσσοντας τον από περαιτέρω σκέψεις.

«Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι, γιατί αισθάνομαι και πολύ όμορφα που είμαι εδώ. Συναντήσαμε μια πολύ ενωμένη ομάδα και έχουν την ίδια όρεξη και συζητάμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και έχουμε το ίδιο όραμα και αισθάνομαι ότι θα πάει πολύ καλά αυτή η χρονιά», σημείωσε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από το zappit.gr: