Τις πρώτες του ώρα μετά την αποχώρηση του από το Survivor και την κίνηση και τα λίγα λόγια στον αέρα που άκουσε από τον Πάνο Αργιανίδη περιέγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης .

«Βγαίνω έξω και μάλιστα συνάντησα τον Πάνο Αργιανίδη και μου κάνει νόημα από μακριά. «Χαμός!» μου λέει «βγαίνει η γυναίκα σου…» περιγράφει ο Στέλιος Χανταμπάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night show και συνεχίζοντας αποκαλύπτει πως απαίτησε από την παραγωγή να του δείξει τι έχει πει η γυναίκα του ή να του δώσουν το κινητό του, πράγμα που απαγορευόταν πριν παιχτεί το επεισόδιο της αποχώρησης του.

«Και το κινητό θα το έπαιρνα αφού παιζόταν το επεισόδιο. με το που μου είπε αυτό, ζήτησα να δω το βίντεο γιατί βγήκε η γυναίκα μου. Γιατί η γυναίκα μου είναι ένα πάρα πολύ μετρημένο παιδί και λέω για να βγει να μιλήσει, κι ότι γίνεται χαμός, ή «την απειλούνε» μου είπε, κάτι τέτοιο και λέω φέρτε μου να δω τώρα τι είπε η γυναίκα μου. Τώρα! Γιατί θα βρω… θα κλέψω κινητό. Θέλω ή το τηλέφωνο μου ή να μου βάλετε να δω τι είπε η γυναίκα μου. Το είδα. Μετά περίμενα να περάσει η μέρα να παιχτεί το επεισόδιο όπως ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού και  πήρα το κινητό μου.

Ήξερα τι έχω κάνει στα παιδιά. Και τις προθέσεις μου. Πήρε πάρα πολύ μεγάλη διάσταση όλο αυτό το πράγμα. Πολύ λάθος κατεύθυνση. Τόσο λάθος που νομίζω ότι και τα παιδιά τα ίδια που έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση θα απορήσουν» ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: