Ο Πάνος Αργιανίδης μίλησε στην εκπομπή "La biri biri" και μεταξύ άλλων είπε την άποψη του για τη στάση που κρατά ο Στέλιος Χανταμπάκης από τον καιρό που βγήκε από το Survivor ενώ αποκάλυψε και το τι γνώριζε ο ίδιος για τη συνεργασία του Χανταμπάκη που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον ΣΚΑΙ.

«Με βάση τις συζητήσεις που έχω κάνει με τον Στέλιο, γιατί μείναμε και στο παιχνίδι με τον Στέλιο, αρκετά μετά μαζί και συζητήσαμε κάποια πράγματα, από τότε ήξερα ότι ο Στέλιος έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για κάποια εκπομπή πριν μπει στο παιχνίδι. Οπότε αυτό είναι μια πληροφορία που ξέρω εγώ. Από εκεί και πέρα τι συζήτησαν μετά, δεν ήμουν παρών και δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό το κομμάτι.

Ο κόσμος επηρεάστηκε από τον τρόπο που βγήκε ο χαρακτήρας του προς τα έξω. Είναι ένα έξυπνο παιδί. Ξέρει από τηλεόραση, ξέρει πως να το διαχειριστεί σωστά, από τη στιγμή που κρίνει αυτή την περίοδο ότι πρέπει να κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους, γιατί έχει να προμοτάρει ένα καινούριο προϊόν, που είναι η εκπομπή του, νομίζω ότι το λειτουργεί πάρα πολύ σωστά. Το να βγαίνει δεξιά και αριστερά και να ασχολείται με το Survivor νομίζω ότι δε θα κάνει καλό στην έναρξη της καινούριας του εκπομπής. Οπότε νομίζω ότι έχει δώσει το βάρος εκεί που πρέπει να το δώσει» ανέφερε ο Πάνος Αργιανίδης.

Δείτε το βίντεο από το zappit.gr: